Tervetuloa Petäjävedelle

Petäjävesi tarjoaa maalaisympäristön ja erinomaiset palvelut.Hyvät terveyspalvelut, uudistuneet ja nykyaikaiset koulut, virkeä kulttuuri- ja harrastustarjonta ovat osa petäjävetistä elämänlaatua. Elävä maaseutu ja kestävä kehitys ovat keskeisiä arvojamme. Isot, sekä väljät ja edulliset tontit ovat valttikorttimme.
 
 
 

Kunta tarjoaa kesätyöpaikkoja 15–18 vuotiaille (s 1999–2002) Petäjävetisille nuorille 2 viikon työsuhteeseen kunnan toimipisteissä. Bruttopalkka 335 €/2viikkoa, työaika 35 h/vko.

Hakulomakkeet kunnan nettisivuilta ajankohtaista osiosta tai kunnan infopisteestä 09.2.2017 alkaen. Hakulomakkeet tulee palauttaa 3.3.2017 mennessäTämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai Petäjäveden kunta, Suutarintie 4 41900 Petäjävesi. Kuoreen merkintä ”Kesätyö”. Myöhästyneitä hakemuksia ei voida huomioida valinnassa.

Jos laitat hakemuksen sähköisesti kirjaamoon tarkistathan ystävällisesti, että olet saanut vastausviestin, jossa lukee ” hakemuksesi on vastaanotettu” Jos vastausviestiä ei jostain syystä muutaman päivän sisällä tule niin ota yhteyttä kunnan infoon p. 014 2673 000.

Kesätyötä on tarjolla kunnan eri toimipisteissä. Lisäksi kunta tukee Petäjävetisiä yrittäjiä nuoren kesätyötuella heidän työllistäessään nuoria kesätyöhön, joten voit rohkeasti kysyä kesätyötä myös paikallisista yrityksistä. Kunnan kesätyöpaikoissa pyrimme tarjoamaan työtä mahdollisimman monelle ensikertaa kesätyötä hakeville.

Lisätietoja antaa työllisyyspalvelupäällikkö: Satu Kelin p. 014-2673 031, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 

 vanhakirkkobanneri venjbanneri 1  K SVVlogo  
 Lupapiste Logo Kuntalaisaloite Edit yritysluettelo