Tervetuloa Petäjävedelle

Petäjävesi tarjoaa maalaisympäristön ja erinomaiset palvelut.Hyvät terveyspalvelut, uudistuneet ja nykyaikaiset koulut, virkeä kulttuuri- ja harrastustarjonta ovat osa petäjävetistä elämänlaatua. Elävä maaseutu ja kestävä kehitys ovat keskeisiä arvojamme. Isot, sekä väljät ja edulliset tontit ovat valttikorttimme.
 
 
 

Petäjäveden kunta tukee yrittäjiä, yksityisiä työnantajia heidän palkatessaan 15–18 vuotiaita nuoria Tutustu työelämään ja tienaa mallin mukaisesti. Petäjäveden kunnan maksama tuki on 260,00 €, kun yritys palkkaa nuoren kolmen viikon mittaiseen työsuhteeseen, josta maksettava bruttopalkka on vähintään 490,00 € ja 170 €, kun yritys palkkaa nuoren kahden viikon työsuhteeseen, josta maksettava bruttopalkka on vähintään 335,00 €. Yleishyödyllisten yhdistysten tuki on kahden viikon jaksolta 230,00 € ja kolmen viikon työjaksolta 390,00 €. Maksettavat palkkarajat ovat yhdistyksille samat kuin yritysten ja yksityisten työnantajien.

Oheisesta linkistä avautuvat ohjeet kesätyöhön liittyen sekä kesätyötukihakemuslomake. 

Hakemuslomakkeita on saatavilla myös kunnan infossa. Kesätyöpaikat, joihin haetaan kesätyötukea tulee ilmoittaa 5.5.2016 mennessä puhelimitse 014-2673 031 tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Tuen maksatushakemus on tehtävä viimeistään 30.9.2017 mennessä.

vanhakirkkobanneri venjbanneri 1 karttapaikkaV3  K SVVlogo  
 Lupapiste Logo Kuntalaisaloite Edit yritysluettelo