Asukkaalle

Tervetuloa mukaan iltapäivätoimintaan!

Iltapäivätoiminta on tarkoitettu kunnassa toimivien koulujen ensimmäisen ja toisen vuosiluokan oppilaille sekä muiden vuosiluokkien osalta erityisopetuksessa oleville lapsille. Toiminnasta vastaa Petäjäveden kunnan sivistystoimi. Toimintaa järjestetään koulun lukuvuoden työpäivinä. Petäjäveden kunnassa ei järjestetä aamupäivätoimintaa.

Toimintaa järjestetään Kirkonkylän ja Kintauden kouluilla. Molemmilla kouluilla on Peda.net-sivuistot, joilta löytyy ajankohtaiset toimintaan liittyvät infot

 

 

Mitäs siellä oikein tehdään?

Panostamme monipuolisten tilojen ja ammattitaitoisten ohjaajien hyödyntämiseen ja pyrimme tarjoamaan lapsille kiinnostavaa ja opettavaista toimintaa. Toiminta on maksullista ja lapselle vapaaehtoista. Ohjattu tuokio voi pitää sisällään esimerkiksi askartelua, liikuntaa ja leikkejä. Kintauden ja kirkonkylän iltapäivätoiminta järjestävät yhteisiä retkiä ja liikunnallisia tuokioita, vaihdellen joko kirkonkylällä tai Kintaudella.

Päivän toimintaan on varattu oma aika läksyjen teolle. Kaikki toiminnassa mukana olevat tekevät läksyt, mutta siitä voidaan erikseen myös sopia vanhempien tai lapsen huoltajan kanssa. Vastuu kotitehtävien tarkistamisesta ja loppuun tekemisestä on aina huoltajilla.

 

Ilmoittautuminen

Mukaan iltapäivätoimintaan mahtuu vielä. 
Ilmoittautumislomake tulee lähettää alla olevaan osoitteeseen. 
Lomakkeen voit saada myös kunnan kouluista tai päiväkodeista.

Yhteystiedot

Koordinointi
Koulunjohtaja Timo Holm  
Puhelin: 014 2673 019
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Kirkonkylän koulu
Iltapäivätoiminnan oma puhelin:

Puhelin (014) 2673 101, klo 12 - 17
Iltapäivätoiminnan ohjaaja Kirsi Toiviainen

Kintaus
Iltapäivätoiminnan oma puhelin:

Puhelin 040 3540 119
Iltapäivätoiminnan ohjaaja Satu Oinonen