Asukkaalle

Kintauden päiväkoti

Kintauden päiväkotiMuseotie 1
41920 Kintaus

Yhteystiedot

Varhaiskasvatusyksikön johtaja Marjut Toikko, puh. 050 410 1093

Kintauden päiväkodissa on neljä ryhmää ja alueella toimii kaksi perhepäivähoitajaa. Päiväkoti on myös alueen perhepäivähoidon varahoitopaikka. Päiväkoti on avoinna maanantaista perjantaihin klo 6.30 – 17.00.

Kintauden esiopetusryhmissä järjestetään myös esiopetusta täydentävää päivähoitoa. Maksuton esiopetusaika on klo 9.00-13.00.

Esiopetus ja päiväkoti toimivat tiiviissä yhteistyössä koulun kanssa, mikä takaa  lapsille ja perheille joustavan siirtymän varhaiskasvatuksesta perusopetukseen. Yhteisiin perinteisiimme kuuluvat muun muassa pajapäivät. Silloin eri-ikäisistä lapsista kootut ryhmät kiertävät aikuisten järjestämissä pajoissa, joiden teemat vaihtelevat vuosittain.

Päiväkotiamme leimaa kodinomaisuus. Ilmapiiri on rento ja seesteinen. Ryhmän aikuiset ja lapset tulevat tutuiksi ja läheisiksi toisilleen, mikä luo lapsen kasvuympäristöstä turvallisen. Myös vanhempien kanssa tehtävä yhteistyö on tiivistä. Kintauden koululla on oma valmistuskeittiö, jossa ammattitaitoinen henkilökunta tarjoaa maittavaa ja terveellistä ruokaa.

Meillä on myös erittäin hyvät liikuntamahdollisuudet. Käytämme koulun liikuntasalia, ja aivan päiväkodin vierestä löytyvät niin hiihtoladut, luistelukenttä kuin lähimetsäkin.

retkella  risuista syntyy uuni  Käpymakkarat ja muita herkkuja metsäleikki