Asukkaalle


Petäjäveden kunnan työllisyyspalvelut on palveluyksikkö, joka tukee kuntamme työtä vailla olevien asukkaiden työllistymistä ja työelämäosallisuutta tarjoamalla erilaisia työllistymistä tukevia palveluita.
 
Työllisyyspalvelut tarjoavat palveluina kuntouttavaa työtoimintaa, palkkatukityöllistämistä, työkyky- ja eläkeselvittelyitä sekä mahdollistamme työllistymistä yrityksiin myöntämällä työllistämisen kuntalisää. Olemme mukana myös Jyväskylän työvoiman palvelukeskuksessa, jossa on tarjolla moniammatillista tukea, niille työttömille työnhakijoille, joiden työllistymiseen tavanomaiset palvelut eivät ole riittäviä.
 
Työllisyyspalvelut toteuttavat osaltaan nuorisotakuuta tarjoamalla nuorillemme etsivän työn ja työpajan palveluita sekä tuettua oppisopimusta koulutusväylänä. 
Nuorten kesätyöllistäminen on myös yksi kuntamme työllisyyspalveluiden toimintamuoto. Kesätyöpaikat tulevat hakuun helmi-maaliskuunaikaan ja hakuajasta ilmoitetaan kotisivuilla sekä Petäjävesi lehdessä.
 
Jos siis koet tarvitsevasi työllistymisessäsi tukea, ota rohkeasti yhteyttä oheisessa linkissä olevalla yhteydenottolomakkeella tai soittamalla p. 014-2673 031 tai s-posti Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.