Yritysuutisia 


Keulinkin Aktiivi PalMa –hanke järjestää Some-koulutuksen, jossa käydään läpi Facebook, Youtube, Instagram –kanavat. Tilaisuus on Keulinkilla, Jussi –salissa 28. maaliskuuta 2017 klo 8.00 alkaen.

Koulutuksen sisältö:

  • Mitä nämä kanavat pitävät sisällään?
  • Miten liityn mukaan?
  • Miten homma pelittää?
  • Miten hyödynnän ko. kanavia yritykseni markkinoinnissa?

Ilmoittaudu pikaisesti mukaan: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.


Keulinkin maaliskuun uutiskirje on ilmestynyt. Voit lukea uutiskirjeen tästä linkistä.


Tulevia tapahtumia maaliskussa. Saat lisätietoja tapahtumista klikkaamalla tapahtuman nimeä.


Keulink kokoaa parhaillaan Petäjäveden yritysluetteloa

Hei yrittäjä! Saat lähiaikoina soiton Kehittämisyhtiö Keulinkista. Projektityöntekijämme Sanna Lehto kokoaa kattavaa yritysluetteloa Petäjävedeltä. Hän kysyy yrityksen nimen, yhteystiedot ja tuote-/palvelukuvauksen.

Yritysluettelon tavoite on auttaa muita yrityksiä sekä kuntalaisia ja kesäasukkaita löytämään tuotteet ja palvelut omalta alueelta ja käyttämään euronsa kotipitäjässä. Sekä tietysti auttaa meitä kehittämisyhtiössä tuntemaan asiakkaamme aina vain paremmin.

Voit tarkistaa, millaisia tietoja kerätään ja miten ne tulevat esille: www.keulink.fi /yritysluettelo. Yritysluettelossa on jo Keuruun ja Multian yritysten tiedot. Kun Petäjäveden luettelo on valmis, siihen tulee selkeä linkki esim. Petäjäveden kunnan nettisivuilta.

Tietojen antaminen Petäjäveden yritysluetteloon ei ole pakollista. Tottahan toivomme sitä niin että pystymme palvelemaan luettelon käyttäjiä sekä yrityksiä mahdollisimman kattavasti. Luettelon tiedot voidaan päivittää/poistaa milloin vain, yhteydenotto Keulinkiin riittää. Luetteloa ei jaeta markkinointitarkoituksiin, joten pelkoa mainospostin lisääntymisestä ei ole.

PS. Tuleehan sinulle jo Keulinkin kuukausitiedote? Jos ei, käy tilaamassa se www.keulink.fi /uutiskirjeet

Yhteistyöterveisin
Keulinkin väki

Lisätietoja: Keulink, p. 0400-342 915 / keulink[at]keulink.fi